Padstappers organiseren hun jaarlijkse Manneken Pistocht…

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de grootste wandelclub uit onze regio De Padstappers, op zondag 29 januari hun Manneken Pistocht. We zijn volgens de kalenders hartje winter en dan plannen ze bij De Padstappers traditioneel hun Manneken Pis tocht. Niet de grote vijfjaarlijkse uitdaging, maar een tocht over afstanden naar ieders goesting en vermogen. Een ruime startzaal is altijd al een goed begin voor een mooie wandeling. De Spiraal aan de Zakkaai ligt randje centrum van de stad, wat niet wandelende familieleden of wandelaars op korte afstand de gelegenheid biedt een stapje in de wereld, in dit geval de stad te zetten. Maar zij die er stevig de stap willen inzetten wacht een ruime keuze aan parcoursen, die stuk voor stuk met veel inzet en zorg werden uitgezocht.

De trouwe klanten kennen de kwaliteit van de omlopen en tekenen dan ook graag present. “Ook wij kennen hen ondertussen en weten wat ze van ons verwachten,” zegt Yvan De Nollin. Met die wetenschap gaan we telkens weer aan het werk. Van parcoursbouwers tot afruimers, onze medewerkers staan klaar om ‘jouw’ wandeling te laten uitgroeien tot een volwaardige daguitstap,” zegt Yvan. Twee rustposten onderweg zorgen ervoor dat de wandelaars op tijd en stond, ongeacht de afstand die ze wandelen, kunnen genieten van frisse dranken, koffie, chocolademelk of lekkere soep, al dan niet met een hartig broodje.

Wandelen doen we door de stad en het golvend landschap ten noorden en oosten van Geraardsbergen. De omgeving biedt voldoende mogelijkheden om niet alleen van de stad en de landbouwstreek errond te genieten, maar daarenboven ook een paar mooie natuurgebieden en bossen in winterrust te ontdekken. Alles opsommen zou ons te ver leiden, maar via een link naar hun website kom je alles te weten.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Sport. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *