Opnieuw grote Lotto-winnaar in Erondegem…

De Lotto-Jackpot van zaterdag 23 oktober 2021 verhuist naar de provincie Oost-Vlaanderen. Een gepensioneerde man kruiste zes juiste nummers aan op zijn Lotto-spelformulier en won het exacte bedrag van 3.503.421,10 euro. “Wat ik met zulk mooie som geld ga doen? Ik wil alles afvinken van het lijstje”, vertelt de gepensioneerde man uit Oost-Vlaanderen. “Uiteraard ga ik een stukje sparen, maar er ik zet ook een deel opzij voor de renovatie van mijn woning. Bovendien stappen we zeker op het vliegtuig naar een zonnige bestemming en gaan we eens goed shoppen. Bovenaan het boodschappenlijstje: een nieuwe wagen!”

“Ik speel al sinds het begin van de Lotto-trekkingen mee”, vervolgt onze gelukkige winnaar. “Tot dusver leverde dat vooral kleinere bedragen op, maar nu ik een bedrag van meer dan 3.500.000 euro op mijn rekening heb staan, ben ik helemaal zeker dat Lotto-winnaars écht bestaan. Ik besef nog niet helemaal dat ik mezelf nu miljonair mag noemen, maar ik ben wel intens gelukkig.”

Om de anonimiteit van de winnaar te bewaren, wordt symbolisch een cheque met het gewonnen bedrag overhandigd aan de heer Lanse Callebaut uitbater van de Dagbladhandel JOAN (Gentsesteenweg 329, 9420 Erpe-Mere). Sinds de samen werking met de Nationale Loterij heeft Dagbladhandel JOAN al verschillende gelukkigen gemaakt waaronder 6 miljonairs…

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *