Aalsterse handelsvereniging District A stelde Kerstkaart voor…

Deze morgen stelde in het bijzijn van de pers de Aalsterse Handelsvereniging District A een kerstkaart voor, die ook meteen een cadeaubon is. “Geef deze Kerst Aalst cadeau!”. Je kan de Cadeaubon Aalst nu ook als kerstkaart versturen waardoor de ontvanger in 2022 deze kan besteden bij de meer dan 100 aangesloten handelaars. Het idee voor deze kerstkaart-editie van de Cadeaubon Aalst rijpte begin 2021 in het hoofd van Christ’l Dewuffel, secretaris van district A. ‘Toen ik mijn kerstkaartjes opruimde vond ik het zonde dat ik nu al die mooie kaartjes zomaar bij het papier moest gooien’, verduidelijk Christ’l haar idee. De kerstkaart van Cadeaubon Aalst heeft een waarde van 5 euro. Ditzelfde bedrag kan je spenderen bij de deelnemende handelaars van de cadeaubon. ‘Doordat de kerstkaart is opgedeeld in twee delen, kan je je kerstwensen neerschrijven op de ene zijde en de andere zijde gebruiken als cadeaubon’, vult ze aan.

Er zijn 3 verschillende designs van de kerst-editie van Cadeaubon Aalst. Die komen van de hand van fotograaf Geert De Wolf van Studio Estaloca. “Het was heel fijn om de Cadeaubon Aalst in een kerstjasje te stoppen. De foto’s geven een fijne kerstsfeer weer met een Aalsterse knipoog,” vat Geert samen.

De kerstkaartversie van de Cadeaubon Aalst kost 5 euro. Deze kan enkel aangekocht worden via de verkooppunten. Alle info over de verkooppunten kan je terug vinden via deze link.

 

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Economie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *