Ook verenigde theatermakers Aalst nemen afscheid van Ilse…

Applaus, de koepel van de verenigde Theatermakers van Groot-Aalst, biedt haar oprecht medeleven aan aan de familie en vrienden van Schepen Ilse Uyttersprot. Wij zullen Ilse, ons Ilse, blijven herinneren als een gedreven politica met bijzondere aandacht en warme sympathie voor Cultuur, niet in het minst voor het Theater. Wanneer we bij haar aanklopten om te toetsen naar samenwerking of support van de stad, dan viel onze vraag zelden op een koude steen. Meestal ging ze mee in ons verhaal en kregen we er nog een dosis aanstekelijk enthousiasme bovenop.

Wij bedanken haar om op meerdere van onze manifestaties ook zelf aanwezig te zijn geweest. Bij de laatste theaterwandeling liep Ilse quasi alle voorstellingen af. Zo startten wij – op haar uitdrukkelijke vraag – sommige voorstellingen zelfs niet voor zij er was! We hebben toen graag op haar gewacht, dat verdiende ze.

Ilse heeft in haar leven ook veel van ‘eren tejooter’ gemaakt, al blijven we hierbij stellig overtuigd van haar nobele bedoelingen. Het doek is echter gevallen … Ze verdient nu, wegens haar mérites, ook terecht een plaatsje in de Theaterhemel. Een warm APPLAUS hebt ge van ons zeker verdiend, beste Ilse!

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *