Omleiding in de A. Rodenbachstraat vanaf 8 februari…

Infrabel voert op donderdag 8 en vrijdag 9 februari eerstkomende werken uit aan het spoor in Denderleeuw. Deze werken zijn op zijn minst nodig om de veiligheid en continuïteit van het treinverkeer te blijven garanderen, maar brengen de nodige hinder met zich mee. De werken gebeuren ter hoogte van de huisnummers 111-149 in de A. Rodenbachstraat en gaan door van 8 februari 21.00 uur ’s avonds tot en met 9 februari 05.45 uur ’s ochtends.  De A. Rodenbachstraat is onderbroken tussen de huisnummers 111-149. Tijdens de werken geldt ook een parkeerverbod. Parkeren kan in de Noordstraat. Dezelfde omleiding is van kracht voor voetgangers en fietsers om hun veiligheid te garanderen.

Er is een wegomleiding voorzien voor lokaal en doorgaand verkeer (- 3.5 ton):Rodestraat – Schoolstraat – Kruisstraat – Vissersstraat – A. Rodenbachstraat. Kruisstraat – Schoolstraat – Rodestraat – A. Rodenbachstraat.

Voor zwaarder transport (+ 3.5 ton):Steenweg – Kouterbaan – Th. De Cleynlaan – Koopwarenstraat – Guido Gezellestraat – Stationsstraat – Rodenbach. Spoorweglaan – Stationsstraat – Guido Gezellestraat – Koopwarenstraat – Th. De Cleynlaan – Kouterbaan – Steenweg. Het kruispunt tussen de Rodestraat en de A. Rodenbachstraat blijft vrij gedurende de werken. Keren is mogelijk richting voorkant Station Denderleeuw.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *