Oktoberfeesten in Wieze beloven weer grandioos te worden…

Tijdens het weekend van 15 en 16 oktober 2021 is Wieze weer te klein. In de legendarische Oktoberhallen, die desondanks de coronapandemie veel evenementen aan hun neus zagen voorbij gaan, zal het tijdens het weekend van vrijdag 15 en zaterdag 16 oktober weer een en al feesten worden. De Oktoberfeesten die vorig jaar niet konden doorgaan, noemt men het ‘Feest van de Vriendschap’. De vete tussen Aalst en Dendermonde wordt tijdens dat weekend eventjes vergeten. Het wordt weer een goed gevuld programma, ook Luc Caals, het Dendermonds Bierkwartet en de Red Cross Pipe Band uit Hamme zullen optreden op de Oktoberfeesten van Wieze 2021. Shuttlebussen Coach Partners brengen de bezoekers veilig heen en weer naar de Oktoberhallen vanuit de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant, Oost- en West-Vlaanderen. De organisatie gaat voor veilige feesten. Drinken en rijden gaan niet te samen.

Begin juli 2021 kwam, na groen licht van alle instanties, het verlossende nieuws dat de Wieze Oktoberfeesten konden doorgaan in 2021. Na de zeer succesvolle  herlancering van de legendarische feesten met twee fenomenale edities in 2018 en 2019, gooide corona in 2020 nog roet in het Wieze Festbier, maar op 15 en 16 oktober 2021 kunnen de Wieze Oktoberfeesten dus gelukkig opnieuw in volle glorie en zonder restricties (enkel Covid Safe Ticket) plaatsvinden in de Oktoberhallen te Wieze.

Met Yves Segers, Johan Veugelers, Eveline Cannoot, lokale bakkersvrouw/zangeres Mayke Vanes, Oberbayernorkest Van Larum, Andrea Schön & Mike Grondy, PartyMeiser Der DJ Aus den Bergen en de reïncarnatie van de Voice of Europe: Freddy Wally, serveert de organisatie, naast het heerlijke en unieke Wieze Festbier dat speciaal voor de feesten wordt gebrouwen, alvast de absolute Wieze-favorieten van de vorige twee edities. Neem daar de bijzondere Wieze Oktoberfeesten-debutanten DJ Franzke (bekend van ‘FC Nerds’, VT4), de zeer bevallige dansmariekes Die Heidis en Die Alpenhoorns aus Tirol nog bij, en u weet dat de ambiance meer dan verzekerd zal zijn in de Oktoberhallen! Maar, zoals u dat ondertussen van de Wieze Oktoberfeesten gewoon bent, heeft de organisatie nog wat extra troeven in de mouw zitten en die worden nu op tafel gelegd…

Meer foto’s van tijdens de persvoorstelling zijn te zien op onze Facebook-pagina. Onze redactie zal opnieuw een reportage draaien, die net als twee jaar terug op ons YouTube-kanaal zal gepost worden. Die reportage kan u via onderstaande link opnieuw bekijken.

 

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *