Ninoofse carnavalsradio Enkaavee start met uitzendingen…

Na het overdonderend succes van vorig jaar, start Enkaavee, “dé carnavalsradio mè nen ‘oek af”, vanaf vrijdag 7 januari met een dagelijks, avondvullend programma. Elke avond vanaf 19.00 uur zijn ze te horen op hun website, Facebook-pagina, Youtube-kanaal én nieuw dit jaar ook op 95 FM, de frequentie van Radio Ninove! Ook al valt Carnaval Ninove net als vorig jaar in het water, toch zetten de ‘jonges en maskes’ van Enkaavee hun schouders en al hun andere al dan niet piepende gewrichten onder dit toch wel fantastisch initiatief (zeggen ze zelf).

Voor de programma’s grijpt het team van overenthousiaste carnavalisten terug naar de succesformules van vorig jaar, aangevuld met enkele nieuwigheden. Een overzichtje: We starten op maandag, dinsdag én woensdag met “Wie is Wie”, met de onbekende carnavalist. Nadien krijgen we “De Ninofse Skoelbank”, waarin we weer heel wat te weten zullen komen over Ninove in het algemeen, carnaval, het Ninoofs dialect enzovoorts.

Op dinsdag krijgen we terug “Het Joeër Van”, maar deze keer niet persé met de prins van het te bespreken jaar, maar wel met mensen die toen 18 jaar werden én hoe zij carnaval als 18-jarige beleefden. Woensdagavond gaan we verder met “Het verhaal achter het lied”, een zoektocht naar mensen die al dan niet veel carnavalsliedjes schreven: wie zijn ze, wat drijft hen en hoeveel oorwurmen willen ze Carnaval Ninove nog schenken? Op donderdag is het de volledige avond “Kaffeeklasj”, een programma voor en door vrouwen. Naar ’t schijnt omdat de mannen dan gaan vogelpikken zijn. De rode draad dit jaar is “oos Nienofs DNA”.

Vrijdagavond krijgen we het nieuwe “De Stoekerkes”, een programma vol verrassingen, intriges, roddels, achterklap, laster, meningen en dit alles ‘mè nen oek af!’ Nadien trappen we het weekend volledig in gang met ‘DJ’s in the mix’, waarbij we dit jaar gaan proberen om ook de minder bekende maar daarom niet minder beruchte DJ’s uit Ninove én omstreken aan het draaien laten.

Zaterdag krijgen we “Kvraaghetaan”, waarbij je dus niet alleen plaatjes maar ook telefoonnummers, uitkeringen en subsidies voor het komend werkjaar kan aanvragen. Er is geen zekerheid dat Enkaavee alles kan oplossen, maar een neutraal luisterend oor bieden we zeker! Dat luisterend oor blijft de ganse avond werken, want nadien gaan we verder met “Gigi Luisterdt” een volledig van de pot gerukt programma waarin niks zeker is, behalve dat ’t plezant wordt!

Op zondag wordt er gerust en zal er geen programma zijn… tenzij we toch ineens op een ‘tof ideeke’ komen en dan zullen jullie nog wel van ons horen! Een propvol programma dus om duimen, vingers en oren bij af te likken (naar onze bescheiden mening) waar voor ieder wat wils bij is. De leden van Enkaavee kijken er alvast naar uit!

Men start dus nu vrijdag 7 januari om 19.00 uur op 95 FM, op het Youtube-kanaal, en op hun website! Men trapt dan af met “De Lauisjt”, een top “kweetniehoeveel” samengesteld door eigenste Enkaavee-Dj’s met de beste, zotste, oudste, stoutste en wijste ‘carnavalliekes’… Wat er ook van zei… Enkaavee brengt Carnaval weer wat dichterbij!

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *