Neckermann heropent alle 62 winkels op vrijdag 12 juni…

Vrijdag 12 juni heropent reisorganisatie Neckermann al zijn 62 winkels in België. In 40 winkels kan de Belg opnieuw doorlopend en zonder afspraak terecht van maandag tot zaterdag om zijn vakantieplannen te bespreken. De overige 22 kleinere shops zullen twee dagen per week open zijn, op maandag (op afspraak) en zaterdag (vrij bezoek). Neckermann zet door de coronacrisis voortaan ook meer in op ‘corona-proof’-vakanties. Belgische toeristen hebben er nu de keuze uit meer dan 50.000 extra vakantiewoningen en kampeeradressen.

Na de Nationale Veiligheidsraad van 3 juni, is het al zeker dat we vanaf 15 juni opnieuw de grens over mogen om op vakantie te gaan. Mondjesmaat komt er ook meer duidelijkheid welke landen Belgische toeristen zullen ontvangen. Daarom opent Neckermann voor het eerst sinds 17 maart opnieuw al zijn winkels in België op 12 juni. De reisorganisatie draaide de voorbije week in een vijftal winkels proef en heeft heel wat extra inspanningen geleverd om het bezoek aan zijn winkels zo veilig mogelijk te laten verlopen.

De Belg heeft goesting om opnieuw op vakantie te gaan. Dat toonde een studie van de VAB eerder deze week, maar ook de telefoon bij Neckermann stond de afgelopen weken niet stil. Het lijkt erop dat Belgische toeristen dit jaar meer voor autovakanties zullen kiezen en voor vakanties waar ze in hun eigen bubbel kunnen blijven. Om op die trend in te spelen, werkte Neckermann een nieuw, extra aanbod uit met onder andere 50.000 extra vakantiehuisjes. De Neckermann-winkels, die eind 2019 werden overgenomen door de Spaanse reisorganisatie Wamos Group, kenden begin dit jaar een sterke nieuwe start, maar het coronavirus gooide na enkele maanden roet in het eten. De reisorganisatie maakt zich nu op voor een tweede doorstart.

Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *