Muurrock 4 Kids in Geraardsbergen op zaterdag 3 september…

Traditiegetrouw wordt de zomerkermis in Geraardsbergen afgesloten met Muurrock 4 Kids. Dit jaar is het evenement aan zijn 10de editie toe. Op zaterdag 3 september vanaf 13.00 uur worden de Vesten en de Markt omgetoverd tot een paradijs voor kinderen met heel wat animatie en een optreden van #LikeMe. De 10de editie van het kinderfestival laat Giesbaargse Jeugd niet onopgemerkt voorbij gaan. Vanaf 13.00 uur kan je op de Vesten een bezoekje brengen aan het kinderdorp met verschillende springkastelen, een ballenbad en trampoline.

Ook Topvakantie! is opnieuw van de partij met een grimestand. Wie zin heeft in actie kan zich wagen aan de klimtoren met glijbaan of een obstacle run. Vanaf 14.15 uur komt Kidsdisco.be het podium op de Markt onveilig maken. Het wordt een interactieve show met een mix van leuke dansjes en gekke spelletjes. Om 16.00 uur is het tijd voor de hoofdact en neemt #LikeMe het podium in voor een geweldig optreden.

“Muurrock 4 Kids is een mooie traditie om de zomervakantie af te sluiten en het nieuwe schooljaar in te zetten. Het belooft een leuke namiddag te worden vol randanimatie en optredens. De toegang is gratis, we hopen dus heel wat kinderen en jongeren te mogen verwelkomen op deze feesteditie” zegt schepen van Jeugd Fernand Van Trimpont.

De weide tussen cinema Focus en Denderland (Zonnebloemstraat) wordt opengesteld als parking. Wie met de fiets komt kan gebruik maken van de fietsparking op de Vesten (bovenkant). Voor de veiligheid worden er drie toegangen gecreëerd naar de Markt: via de Brugstraat, de Vredestraat en de Vesten. Als het maximum aantal toegelaten mensen op de Markt bereikt is bestaat de kans dat de toegangen worden afgesloten.

De randanimaties op de vesten blijven wel de hele dag open. Meer informatie op www.geraardsbergen.be/muurrock-4-kids. Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Muurrock vzw en tal van vrijwilligers.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *