Met de bussen van De Lijn naar Carnaval in Aalst…

Op 11, 12 en 13 februari eerstkomende toont dé carnavalsstad weer zijn beste kant. De Lijn brengt je zorgeloos heen en terug met extra ritten, gratis pendel- en nachtbussen en minder CO2. Dankzij de stad Aalst zijn er heel wat extra ritten op zondag en kan je elke nacht terug naar huis met gratis nachtritten. Kom je op zondag met de wagen naar de parade? Parkeer je dan op een van de gratis stadsrandparkings, en rij naar en van het centrum met een gratis pendelbus.

Extra ritten en gratis pendelbussen op zondag 11 februari. Op zondag 11 februari zijn er extra heen- en terugritten op acht lijnen: lijnen 40, 54, 57, 59, 87, 214, 404 en 913.

Kom je toch met de wagen naar Aalst? Parkeer je dan op zondag 11 februari gratis aan de stadsrand op de aangegeven park-and-rideparkings van een van de vele bedrijven. Neem tussen 12 en 16.45 uur een gratis pendelbus naar het centrum. Vanaf 17 uur kan je vanuit het centrum nog tot 22 uur terug naar de parking. Er zijn twee pendelbussen die rijden om de 10 minuten:

Zowel de parking als de pendelbus zijn gratis dankzij de stad Aalst.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *