Maspoe schenkt € 1000 aan revalidatieziekenhuis Inkendael…

Door een jammerlijk ongeval in mei in mijn dichte familie kwam ik in aanraking met revalidatieziekenhuis Inkendael” zegt Benjamin Adam. Ik leerde er hun goede werking kennen en de toestellen waarmee de patiënten volop aan hun revalidatie werkten.
Eén van die toestellen was de ‘Nustep zitcrosstrainer’, een gevestigde waarde in dergelijke instellingen die de natuurlijke wandelbeweging op een zeer laagdrempelige manier kan simuleren, je kan er immers ook reeds vanuit de rolstoel mee aan de slag. Omdat het toen nog maar over een demotoestel ging, besloot ik even te informeren bij Inkendael in welke mate wij een steentje konden bijdragen voor de effectieve aankoop van dit dure toestel en indirect ook mee konden helpen bij een betere revalidatie van de patiënten.

Met Maspoe besloten we al snel om de winst van onze kleinschalige wettelcup en een deel van onze bierverkoop van deze zomer daarom te schenken aan Inkendael om zo de aankoop te bespoedigen. Ondanks dat we in dit coronajaar zo goed als alle geplande events dienden te verschuiven naar 2021 en het een financieel rampjaar is, zijn we toch trots om 1.000 euro te kunnen schenken. Het toestel werd ondertussen ook aangekocht en we hopen dat hiermee vele patiënten hun eerste stappen in een lange revalidatie kunnen zetten.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *