Lokaal Bestuur Denderleeuw lanceert gratis zomerplanner vol inspiratie en leuke activiteiten…

Tijdens de zomermaanden en -vakantie valt er in Denderleeuw heel wat te beleven. Lokaal Bestuur Denderleeuw geeft daarom een fijne attentie aan alle kinderen om hen zo een onvergetelijke zomer te helpen plannen: een gratis zomerplanner met leuke stickers. Het is een compacte, overzichtelijke kalender in zomerse kleuren met vrolijke stickers voor allerlei activiteiten. Het aftellen naar de zomer kan beginnen! Schepen Marnick Vaeyens: “Onze gloednieuwe zomerplanner is een hebbeding voor de zomermaanden op maat van kinderen, waarmee we de troeven en activiteiten van Denderleeuw in de kijker zetten. De stickers die ze erbij krijgen, maken het nóg leuker. Tussen de vrolijke illustraties staan alvast handige data van niet te missen evenementen in Denderleeuw zoals Vlaanderen Feest, Kermis Leeuwbrug, enzovoort. Er is ook ruimte zat om er zelf al je geplande activiteiten, verjaardagen, uitstapjes, … met jouw gezin op te noteren.”

“Hang jouw planner thuis op een zichtbare plaats en gebruik hem om er al je vakantie- en zomerplannen op aan te duiden. Deze kalender is een leuk cadeautje aan alle Denderleeuwse gezinnen. We reiken hiermee heel wat ideeën en inspiratie aan waarmee de kinderen aan de slag kunnen, eventueel samen met hun (groot)ouders, broers of zussen, … De zomerplanner geeft gezinnen inspiratie en tips voor elke dag van de vakantie”, aldus schepen Marnick Vaeyens.

De kalender loopt van mei tot augustus. Alle Denderleeuwse schoolkinderen krijgen eerstdaags een exemplaar mee in hun boekentas. Kinderen die niet in Denderleeuw naar school gaan, kunnen een gratis exemplaar komen afhalen in ’t Kasteeltje, in het Administratief Centrum of in de bibliotheek zolang de voorraad strekt. Hier zijn ook de net vernieuwde brochures van alle lokale wandelroutes verkrijgbaar.

Beleef de mooiste zomer in eigen gemeente. Schepen Jan De Nul: “Je hoeft het niet altijd ver te zoeken om plezier en avontuur te kunnen beleven. In de zomervakantie zijn er heel wat mogelijkheden voor sport en spel in Denderleeuw. Als aanvulling op het aanbod aan zomerkampen vanuit onze gemeentelijke sportdienst, bundelen we allerlei andere gezinsactiviteiten in een handige zomerplanner. Zo is er in Denderleeuw keuze te over aan prachtige, gezinsvriendelijke wandel- en fietstochten, leuke picknickplekjes, speelpleintjes, avontuur (kajak en gellybal) en nog zoveel meer! Nieuw in het aanbod dit jaar is, onder andere, de openluchtcinema Cinema op Dreef op 17 en 18 augustus. Ontdek in een notendop wat je deze zomer kan beleven dichtbij huis.”

Hou de sociale media kanalen en de website van Denderleeuw in de gaten voor meer informatie en de laatste zomernieuwtjes. Hang jouw zomerplanner thuis op een zichtbare plaats, neem het stickervel bij de hand en plannen maar. Tenslotte hebben schepen Jan De Nul en Marnick Vaeyens nog een boodschap aan alle scholieren: “Maak er een mooie zomer vol beleving, plezier en vriendschap van en geniet van jullie welverdiende vakantie!”

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *