Kledingmaker Sam palmt start-upwinkel in…

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 mei van dit jaar opende Sam De Brabanter een nieuwe conceptstore in de start-upwinkel aan het Oudstrijdersplein in het centrum van Ninove. S.db_design, dat al een webshop heeft, zal met de pop-upstore voor het eerst experimenteren met een fysieke winkel. Bij S.db_design zal je tot en met mei 2024 terecht kunnen voor een uniek aanbod aan zelfgemaakte street-, sport- en comfortkledij uit duurzame organische materialen met eigen label. Alle kledij is unisex en wordt in verschillende maten gemaakt. Enkel de petjes en accessoires maakt Sam niet zelf. De winkel zal van dinsdag tot en met zaterdag open zijn van 10.00 tot 18.00 uur.

Schepen voor lokale economie Alain Triest is blij met de nieuwe invulling van de startup winkel: ”Onze start-upwinkel, een concept dat jonge starters helpt met de opstart van een fysieke winkel, wordt nu al voor de vierde keer op rij ingevuld. Het project mist duidelijk zijn doel niet aangezien de voorbije drie starters na hun start-upavontuur effectief zijn overgestapt naar een eigen winkel in Ninove. Dat doet ons heel veel plezier. We wensen Sam dan ook heel veel succes!”

Start-upwinkel. S.db_design is, na á la bonheur, Les Terroirs en O’Lys blanc de vierde handelszaak die de start-upwinkel aan het Oudstrijdersplein inpalmt. De start-upwinkel laat toe om tijdelijk een nieuw concept uit te testen en na te gaan of de winkel zal aanslaan. Zo wil Ninove de handelaars een opstapje geven naar een succesvolle zaak en trekt de stad ook vernieuwende handelsconcepten aan in de stadskern.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Economie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *