Jeugdhuis Pingie organiseert een Bier- en Wijnsalon 2023…

Het Jeugdcentrum Pingie uit Welle bij Denderleeuw organiseert na een aantal jaren opnieuw een Bier- en wijnsalon. Door de corona was dit onmogelijk, maar men neemt de draad nu weer op. Deze Bier- en Wijnavond gaat door op zaterdag 8 en zondag 9 april 2023 in het vernieuwd jeugdcentrum ter hoogte van de Broekstraat. De laatste editie was in 2019, maar dit evenement kon niet langer uitgesteld worden. Aan de formule werd niets veranderd. Je kan proeven van meer dan 50 bieren en een aanbod wijnen. Zaterdagvond en zondagmiddag kan je ook komen proeven van de lekkere ajuinsoep en brochetten met frietjes. Ook voor de vegetariërs is er een aanbod.

Zaterdagavond brengt een deejay ambiance. Zondagnamiddag vindt de eierenworp plaats en kunnen kinderen zich uitleven op het springkasteel. Je kan ook op groot scherm kijken naar Parijs-Roubaix. De opbrengst van het bier- en wijnsalon gaat integraal naar de werking van het jeugdcentrum zelf.

Praktisch: Bier-en Wijnavond in  de lokalen van het jeugdcentrum in de Broekstraat 164, te 9473 Welle (ingang via Broekpark). Op zaterdag van 17.30 tot 21.30 uur. Op zondag van 11.30 tot 14.00 uur. Reserveren gewenst indien je komt eten via het bestelformulier http://bestel.jcpingie.be/ Iedereen is van harte welkom.

 

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *