Dalilla Hermans komt naar de Spot in Denderhoutem…

Op 21 maart is het de Internationale Dag tegen Racisme en Discriminatie. Deze dag staat in het teken van verdraagzaamheid en bindt de strijd aan tegen racisme en discriminatie. Bibliotheek Haaltert en dienst Participatie en Integratie slaan de handen in elkaar en halen Dalilla Hermans naar Haaltert om te praten over haar ervaringen met en ideeën over racisme. Achteraf is er tijd om na te praten en is er ook een signeersessie. Door deze dag onder de aandacht te brengen wil lokaal bestuur Haaltert haar engagement tonen en meewerken aan een rechtvaardige en niet-discriminerende emancipatie. Dalilla Hermans is als auteur en opiniemaker gekend en zal vertellen over haar ervaringen met en ideeën over racisme. Achteraf is er een signeersessie, maar er zullen geen boeken verkocht worden.

Dalilla Hermans is naast auteur, ook gekend door haar deelname aan programma’s als “De Slimste Mens ter Wereld” en “Kalmte Kan U Redden”. Ze werd geboren in Rwanda en geadopteerd. In haar werk verzet ze zich tegen elke vorm van ongelijkheid, discriminatie, racisme en seksisme. Daarnaast klaagt ze ook stereotiepe beeldvorming in de media aan. Ze schreef eerder het autobiografische “Brief aan Cooper en de wereld”, “Het laatste wat ik nog wil zeggen over racisme”, de roman “Black-out” en het kinderboek “Brown Girl Magic”. De lezing gaat door op dinsdag 21 maart in zaal De Spot, Molenstraat 17, en start om 19.30 uur.

Inschrijven is verplicht en kan aan de balie in de bib of via https://www.haaltert.be/activiteiten/detail/1229/lezing-dalilla-hermans. Prijs: basistarief = € 5, met inruilen van 6 Uitpaspunten = € 3, bij kansentarief = € 1,5. In de prijs is 1 consumptie inbegrepen.

(Foto: Facebook DH)

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *