JazzMadd sluit het voorjaar af met quartet ‘Stadlander’…

Na een memorabel Valentijns getint JazzMADD met” RUTGER MATHYS & FRIENDS” concert(en), ziet Jazz Aan de Dender u graag terug op een prachtige, krachtige, mooie afsluiter van het voorjaar van 2024. Stadlander is de eerste band waarbij de Gentse pianist Stijn Engels op de voorgrond treedt met zijn eigen composities en zich van zijn meest persoonlijke kant laat zien. Hier krijgen zijn eigen muzikale creaties vorm en vinden ze hun weg naar de buitenwereld, onder impuls van zijn fantastische medemuzikanten.
Deze muzikale ontdekkingstocht resulteerde in de opname van hun debuutalbum “Stadlander” dat in 2023 verscheen bij WE.R.F. Records.

Stadlander neemt je mee op een fantasierijke reis en probeert te beklijven met warme, kleurrijke melodieën en harmonieën. Lyrisch, impressionistisch, soms uitbundig ritmisch, geworteld in de rijke jazztraditie waarbij een knipoog naar de blues nooit ver weg is.
De muziek neemt je mee terug naar de golden age of jazz.

De concerten gaan door op donderdag 21 maart in The Preacher in Geraardsbergen, op zaterdag in ’t Kasteeltje in Denderleeuw, en op zondag 24 maart in Theater Pact pop up foyer en in De Liberale Kring. Daarom reserveer nog vlug (een) plaats(en)  via www.jazzmadd.be of info@jazzmadd.be of bel op het nummer 0495 121447.

(Foto: Jean Van der Schueren)

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *