Innerwheel Aalst Noord schonk fiets aan Schoonderhage…

De serviceclub Innerwheel Aalst Noord heeft een elektrische rolstoelfiets geschonken aan Schoonderhage, afdeling Aalst. Deze fiets laat toe om met bewoners die minder mobiel zijn (rolstoel afhankelijk) op een veilige en comfortabele manier een bredere omgeving te leren kennen. Dit toestel opent een  waaier van sportieve en recreatieve mogelijkheden. Bewoners  laten genieten van een  fietsmoment op de eigen terreinen van de voorziening of op  de openbare weg  met garantie van de nodige veiligheid is de primaire doelstelling. Secundaire doelstelling is om de belevingswereld van onze bewoners te verruimen en opent bijkomende mogelijkheden tot integratie in het maatschappelijk leven. Het kunnen genieten van een fietstochtje in de omgeving behoord vanaf heden ook tot hun mogelijkheden.

Omdat dergelijke toestellen vrij duur in aankoop zijn (7000€) werden diverse serviceclubs aangeschreven om dit project te ondersteunen. De serviceclub Innerwheel Aalst Noord werd bereid gevonden om een dergelijke fiets aan te kopen voor Schoonderhage. Deze fiets werd maandag 12 augustus officieel overhandigd aan de afdeling Aalst in aanwezigheid van een delegatie van de serviceclub Innerwheel, De Raad van bestuur Schoonderhage, het begeleidingspersoneel en de aanwezige bewoners.

Dat dit toestel in dank werd aanvaard, hoeft geen betoog. De stralende oogjes van de bewoners tijdens de eerste testritten op het domein waren  het ultieme bewijs dat dit een zeer waardevol geschenk is.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *