iBadge opent zijn eerste badgewinkel in Lede…

iBadge is een klein familiebedrijf dat sinds 2023 met zijn kantoren gevestigd is in de Brilstraat in Lede. Met meer dan 30 jaar ervaring als leverancier van geborduurde en geweven badges, zijn ze expert in de wereld van het borduren en kennen ze als geen ander het unieke karakter van een gepersonaliseerd embleem. Eigenaars Marlies en David zijn trots op wat ze doen. “Traditionele borduren klinkt misschien klassiek maar dat is het allesbehalve.
We kunnen het niet genoeg benadrukken badges zijn hip, hipper, hipster!”

Om die woorden kracht bij te zetten, openen ze op 30 maart hun eerste badgewinkel. “We hadden de fysieke ruimte en heel veel enthousiasme om iets nieuws te proberen”, zegt Marlies, “en zo kwam van het één het ander. Een gek idee werd realiteit en voor we de omvang het project goed kon doordringen, hadden we tweedehandsmeubels gekocht en waren we in de weer met schuurpapier en verfborstels.”

David verzekert dat de vaste klanten zich geen zorgen moeten maken. “We blijven met plezier instaan voor de productie van badges voor politie, brandweer, jeugdkampen, verenigingen, carnaval, jubilea… De winkel is een extraatje, iets waar we onze eigen creativiteit in kwijt kunnen.”

Marlies bevestigt en vult aan. “Het is ook een snelle manier om kledij een tweede leven te geven. Uitgekeken op je t-shirt of een gat in je broek? Je springt de winkel binnen en voilà. We geloven sterk in up-cycling. Daarom gaan we ook een samenwerking aan met de kringwinkel van Lede. Kledingstukken van de kringwinkel worden bij ons aangeboden en kunnen ter plaatse geüpgraded worden met een strijkbadge naar keuze.”

Marlies en David nodigen iedereen met veel enthousiasme uit om het zelf te komen ontdekken. Tijdens de opening op 30 maart of tijdens de openingsuren van de winkel.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *