Houtem zoekt ondernemers voor ‘Houtem WINtert’…

Zoals in vele gemeenten en steden loopt in de gemeente Sint-Lievens-Houtem vanaf half december tot en met half januari de alom bekende eindejaarsactie. Tijdens deze eindejaarsactie krijg je als klant bij de verschillende ondernemers tombola kaartjes bij uw aankoop. Zo maak je ook kans om mooie prijzen in de wacht te slepen. Ook dit jaar zoekt de gemeente ondernemers die wensen deel te nemen aan de eindejaarsactie ‘Houtem WINtert’. De actie start op donderdag 7 december 2023 en loopt t.e.m. zondag 7 januari 2024. Als deelnemende handelaar wordt je zichtbaar gemaakt via info-borden in het thema kerst-winter. De deelnemende handelaars worden voorzien van spaarkaarten. De klanten moeten vijf stempels verzamelen bij vijf verschillende handelaars. De volle spaarkaarten kunnen worden binnengebracht in een speciale postbus die in het gemeentehuis zal opgesteld staan. Het Lokaal Bestuur voorziet een mooi prijzenpakket, deelname is gratis.

Gelijklopend met de eindejaarsactie wordt ook een actie voor de kinderen t.e.m. 12 jaar op het getouw gezet.  Er wordt een lijntekening voorzien in het thema Kerst. Kinderen kunnen deze na aankoop bij de lokale handelaars meenemen naar huis en inkleuren. Na afloop zal een onschuldige hand drie winnaars trekken die een mooie prijs winnen.

Inschrijven om als ondernemer deel te nemen aan deze eindejaarsactie kan tot en met maandag 4 december 2023 via https://forms.office.com/e/1CTQ4QcBsR?origin=lprLink.

Dienst ondernemen, T 053 60 72 61, ondernemen@sint-lievens-houtem.be

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Economie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *