HArt-kunstroutes wegens succes verlengd tot 22 maart 2022…

De HArt-kunstroutes in Haaltert en alle deelgemeentes bleken een waar succes de afgelopen maanden. Daarom besluit Lokaal bestuur Haaltert samen met de adviesraad Cultuur om de routes te verlengen tot eind maart 2022. Het lokaal bestuur kocht ook één van de beelden aan: Meisje aan de waterkant” van kunstenaar Kristin Van Tuyne. Voor de HArt-beeldenroutes plaatsten kunstenaars beelden langs 4 wandelroutes doorheen de 4 deelgemeentes van Haaltert. Het lokaal bestuur kocht ondertussen ook één van de beelden aan: “Meisje aan de waterkant” van kunstenaar Kristin Van Tuyne. Dat beeld vinden wandelaars aan de vijver achter het gemeentehuis. Het beeld zal ook na de kunstroutes op die plek blijven staan om de vijver blijvend te verfraaien.

Geïnteresseerde wandelaars kunnen ook zelf één van de beelden aankopen. Hiervoor moeten ze contact opnemen met de kunstenaar. De contactgegevens kunnen ze krijgen via de dienst Cultuur (053 85 86 34, cultuur@haaltert.be). Op www.haaltert.be/HArt-routes en bij de toeristische infopunten (dienst Cultuur en de hoofdbib) zijn de gratis wandelkaarten te vinden. Elke wandelkaart gidst de wandelaar door 1 van de 4 routes.

De HArt-beeldenroute is een initiatief van de Werkgroep Kunstenroute, onderdeel van de adviesraad Cultuur, met steun van lokaal bestuur Haaltert. Met dank aan de Haaltenaren die hun tuin, boomgaard of weide ter beschikking stellen van de kunstenaars.

 

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *