Happy Herfst en weekend van de klant op 3 en 4 oktober…

Je merkt het aan de bladeren van de bomen, aan het sneller donker worden en aan het druilerige weer: de herfst is in het land. Gelukkig zijn er ook veel leuke dingen verbonden aan deze periode, zoals de Herfstshopping. In Aalst is dit beter gekend onder de noemer ‘Happy Herfst’. Happy Herfst biedt je twee dagen winkelplezier, en is dus het ideale moment om eens bij de lokale handelaars langs te gaan. Zij kunnen al onze steun zeker gebruiken. Laat je je verleiden door de nieuwe collectie of denk je misschien al eens aan cadeautjes voor eindejaar?

De handelaars zorgen samen met de stad voor ludieke corona-proof animatie voor de kinderen. Ook dit jaar hebben we voor een mascotte gezorgd en welk diertje past er beter in een herfstsetting dan een eekhoorn? Zoek ze zeker op in alle winkelstraten, samen met de ‘sjarels’ hebben ze immers leuke prijzen in petto.

Schepen van Economie Katrien Beulens (onafhankelijk): “Onze handelaars hebben heel wat leuks uit hun mouw getoverd dit weekend. Kleine attenties, gezellige animatie om de winkelbeleving nog aangenamer te maken en bescheiden kortingen op de wintercollecties. Haal die paraplu boven en breng hun dus zeker een bezoekje.”

Traditioneel is het samen met de Herfstshopping ook weekend van de klant. Vele handelaars hebben een kleine attentie voorzien om klanten te bedanken voor hun aankopen. Reden genoeg om dit weekend eens af te zakken naar Aalst dus.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Economie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *