Guido Gezellestraat afgesloten voor doorgaand verkeer…

Sinds  9 januari 2023 is de tweede fase van de heraanleg van de spoorbermen in de Guido Gezellestraat gestart. Vanaf 16 januari tot 20 januari wordt de straat afgesloten voor doorgaand verkeer. Er geldt reeds een parkeerverbod op de parking naast huisnummer 137 (parking tegenover het postkantoor). Dit parkeerverbod zal gelden vanaf 9 januari tot 31 januari 2023. Om op een veilige manier de beplanting aan te brengen op het hoogste gedeelte zal de straat afgesloten worden van 16 tot 20 januari 2023. Tussen 08.00 en 09.00 uur hebben de voetgangers doorgang, alsook na de werkuren (na 15.00 uur).

Een omleiding voor personenwagens wordt voorzien via: Thontlaan, Kiekenborrestraat, Guido Gezellestraat. En via Koopwarenstraat, Th. De Cleynlaan, Kouterbaan, Steenweg, Wellestraat, A. Rodenbachstraat, Spoorweglaan, Stationsplein, Stationsstraat.

Een omleiding voor fietsers en voetgangers wordt voorzien via: Thontlaan, Kiekenborrestraat, Guido Gezellestraat. En via Koopwarenstraat, Th. De Cleynlaan, Kouterbaan, voetgangerstunnel station, Stationsplein, Stationsstraat.

Een omleiding voor verkeer +3,5t wordt voorzien via: Koopwarenstraat, Th. De Cleynlaan, Kouterbaan, Steenweg, Wellestraat,  A. Rodenbachstraat, Spoorweglaan, Stationsplein, Stationsstraat. En via Stationsstraat, A Rodenbachstraat, Wellestraat, Steenweg, Kouterbaan, Th. De Cleynlaan, Koopwarenstraat.

Aangezien de Guido Gezellestraat ter hoogte van de spoorwegbrug onderbroken is, zullen bussen van De Lijn eveneens een omleiding volgen. Hierdoor zullen volgende haltes tijdelijk afgeschaft worden: de haltes ‘Station Denderleeuw’ in de Stationsstraat en op het Stationsplein de haltes ‘Denderleeuw Kruisstraat’ in de A. Rodenbachstraat, ter hoogte van het woonzorgcentrum Rodenbach

De Lijn voorziet tijdelijke haltes voor haar reizigers ter hoogte van: de pendelparking op de Kouterbaan. Verderop de normale reisweg richting het centrum van Denderleeuw is de eerstvolgende halte de halte ‘Denderleeuw Koopwarenstraat’ in de Dwarsstraat. Aan de andere kant is de eerstvolgende halte voor lijn 33 de halte ‘Kerk Hemelrijk’ in de Meiboomlaan en voor lijn 31/32 de halte ‘Denderleeuw Steenveldlaan’ in de Steenveldlaan.

 

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *