Guido De Padt (Open Vld) stopt met de politiek…

Open VLD burgemeester in de stad Geraardsbergen Guido De Padt (69 jaar) verlaat – na 41 jaar actieve politiek – eind dit jaar het politieke speelveld. Hij zal niet meer deelnemen aan de komende verkiezingen en geeft de fakkel door aan een nieuwe generatie om het beleidswerk in Geraardsbergen verder te zetten. Er wacht een nieuw hoofdstuk met meer tijd voor familie en vrienden en de vele andere aspecten van het leven. “Politiek is topsport, zowel fysiek als mentaal. Je moet er 7 op 7 en 24 op 24 staan. Dat heb ik 41 jaar lang met volle overgave gedaan, samen met 20 jaar advocatuur.

“Met mijn 70ste levensjaar in zicht wil ik het graag wat rustiger aan doen en tegelijk ruimte geven aan nieuwe en jongere kandidaten. Ik zeg de politiek vaarwel met een warm en dankbaar gevoel voor het vertrouwen dat ik van mijn kiezers kreeg en voor de vele samenwerkingsverbanden die over de partijgrenzen heen mogelijk waren,” zegt huidig burgemeester van Geraardsbergen Guido De Padt.

Het partijbestuur zal nu werk maken van het aanduiden van een opvolgend burgemeester en een schepen. Guido De Padt is tot op vandaag nog altijd burgemeester in de mattentaartenstad, hij was ooit minister, gedeputeerde, regeringscommissaris, senator, volksvertegenwoordiger, schepen, en OCMW, provincieraadslid. Onze redactie wenst Guido De Padt nog vele wandelingen langsheen het water van De Dender toe.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Politiek. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *