Tafeltennisclub TTC start de competitie op in Geraardsbergen…

Nadat de Ninoofse club de melding kreeg dat voor het nieuwe seizoen een nieuwe locatie moest gezocht worden, was er vrij snel voor de competitie een oplossing gevonden in Geraardsbergen! Voor de trainingen en de jeugdwerking gaat de club, na een tussenstop in Buurthuis Berdam te Ninove, uitwijken naar Sportcentrum Belleheide in Roosdaal! (later meer hierover). Een oplossing in Ninove is er momenteel niet in zicht, de zoektocht gaat verder!

Komende zaterdag, resp. 16 september 2023, wordt de spits van de competitie afgebeten in Sporthal De Veldmuis, Felicien Cauwelstraat 39 te Geraardsbergen: Onze ploeg in Landelijke Afdeling neemt het op tegen Lipalet, een ploeg uit het verre Limburgse Pelt!
Voor onze andere ploegen komen de bezoekers uit Stekene en het lot bepaalt dat TTC Gemo Geraardsbergen enkele uit-matchen mag spelen op eigen bodem.

Wij danken Schepen Stephan De Prez, de Sportdienst van Geraardsbergen en niet in het minst het bestuur van TTC Gemo om ons hun materiaal te laten gebruiken. Supporters zijn meer dan welkom!

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Sport. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *