Er komt een nieuwe editie van ‘Atom Koerst’…

Na 3 succesvolle wielerdagen sinds hun ontstaan komt Atom Koerst met iets nieuws. Ze organiseren op 16 april 2023 een FUN-wedstrijd “Grote Prijs Swimmingpools Vandermaeten”. “Een FUN-wedstrijd is een wedstrijd voor wielerliefhebbers.”, zegt voorzitter Steven De Schrijver. “Deze wedstrijd is op uitnodiging. Het is de bedoeling dat er enkel wielerliefhebbers meedoen, zonder dat zij een vergunning of wekelijkse dagvergunning hebben bij Cycling Vlaanderen of andere nevenbond. Iedereen moet plezier beleven aan deze wedstrijd en het moet voor iedereen even leuk zijn. We kregen heel wat verzoekjes om deze wedstrijd te organiseren. De goesting lijkt groot.”

“De wedstrijd start om 13.30 uur aan cafĂ© Gomaar en zal in totaal 37,2 kilometer tellen, verdeeld over 6 ronden van 6,2 kilometer. De omloop zal gaan via Nieuwstraat – Dorp – Molenstraat – Zonnestraat – Daal – Stichelen – Dries – Borrekent – Dwarsstraat en terug naar de Nieuwstraat.” gaat Gregory De Schrijver verder. “Wielerliefhebbers die interesse tonen, kunnen zich aanmelden via atomkoerst@hotmail.com”.

“Er zal niet enkel een Grote Prijs Vandermaeten Swimmingpools zijn, maar op 16 april 2023 zal ook de 2de grote prijs Dakwerken Jacobs plaatsvinden. Dit is een wedstrijd voor dames Elite”, zegt Elin Uyttersprot. “Na het succes van onze eerste wedstrijd voor dames Elite vorig jaar wilden wij deze zeker terug organiseren! We kregen bij de vorige editie heel wat positieve commentaren van de rensters en van de toeschouwers.”

“Deze wedstrijd start om 1530 uur en gaat over hetzelfde parcours als de FUN-wedstrijd”, zegt mede-organisator Tom Vandermaeten. “De wedstrijd zal 15 ronden bedragen van 6,2 kilometer. Nieuw dit jaar is dat er premies te verdienen zijn om de paar rondes. Dit zal de wedstrijd zeker aantrekkelijker maken. We willen er een mooie dag van maken voor de renners, rensters en toeschouwers!”.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Sport. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *