Eendracht Aalst jaarabonnementen te duur bevonden volgens supporters…

Na de bekendmaking van de abonnementsprijzen vorige week zijn verantwoordelijken van supportersclubs Eendracht Aalst bijeen gekomen onder de intussen gekende noemer Eendracht Maakt Macht. Het werd snel duidelijk dat iedereen, jong of oud, ontevreden is met deze prijzen. “We zijn de duurste ploeg uit de streek, en zijn al lang niet meer de beste ploeg uit deze regio,” zegt collectief Eendracht Maakt Macht. “We roepen het bestuur op om met ons in overleg te gaan.” Terwijl vragen we aan de rest van de eendracht familie om voorlopig jullie abonnement(en) niet te hernieuwen.

Onze voorzitter steekt de prijsstijging onder andere op de twee extra matchen die er bijkomen. Twee matchen tegen beloftenteams die ‘o zo interessant zijn’… maar meer nog: elke ploeg moet 100.000 euro betalen om hun beloftenteam in de amateurreeksen te laten deelnemen, dit geld wordt verdeeld over de amateurploegen. Eendracht Aalst ontving hiervoor 12.500,00 euro. Dus deze twee matchen zijn al gecompenseerd.

Alles begint bij de basisprijs per ticket. Deze zijn in alle vakken veel te hoog, niet het minste voor de bezoekende fans. Opnieuw beste meneer Lejuste: we zitten slechts in 4e klasse van het Belgische voetbal. Ook het wegvallen van jeugd- en damesmatchen is in het verkeerde keelgat geschoten en zien wij dus graag terug gekoppeld aan één en hetzelfde abonnement.

“Voor de families hopen wij ook terug de familie-abonnementen te kunnen invoeren die er tot vorig seizoen waren waarbij er per extra abonnement minder moest betaald worden. Wij hopen dat het bestuur naar ons wilt luisteren en alsnog de prijzen zal aanpassen. Ook zullen wij – als het bestuur gehoor geeft aan onze oproep – een compensatieplan uitwerken voor de supporters die wel reeds hun abonnement verlengd hebben,” aldus het collectief Eendracht Maakt Macht.

(Foto: Eendracht Aalst)

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Sport. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *