Stam X Denderleeuw organiseert 37ste fietszoektocht…

Op zondag 7 augustus organiseert jeugdhuis Stam X uit de gemeente Denderleeuw al voor de 37ste keer een fietszoektocht. Deze werd in 2020 helaas geannuleerd door een gekend virus en in 2021 ging deze door in lichtere corona-vorm. Maar nu in 2022 zijn ze helemaal terug zoals vanouds. De 37e fietszoektocht van jeugdhuis Stam X gaat dit jaar door op de traditionele 2de zondag van augustus, en dat is dit jaar 7 augustus! U kan opnieuw kiezen tussen twee tochten: De kleine tocht van +- 25 km, ideaal voor gezinnen met kinderen. De grote tocht van +- 35 km, voor de meer getrainde fietsers onder ons. Het parcours blijft uiteraard nog even geheim, het is aan u om zelf de weg te vinden en de verschillende vragen zo goed mogelijk op te lossen. Onderweg voorziet men een tussenstop zodat u de man met de hamer niet tegenkomt en tijdig bevoorraad wordt van spijs en dranken. We raden wel aan een lunchpakket te voorzien, om de horecazaken langs het parcours niet te zwaar te belasten door de toestroom van fietsers.

PRAKTISCH: Vertrekken kan tussen 09.00 en 13.00 uur aan het jeugdhuis (Walleken 14, 9470 Denderleeuw) en de inschrijving kost 5 euro per persoon. In ruil daarvoor krijgt u ook nog een gratis uniek Stam X-gadget en voor de top-10 van iedere tocht zijn er prachtige prijzen te winnen.

Na de fietstocht kan u een drankje nuttigen of iets eten op het terras. Vol is echter vol, men vraagt u dan ook hiervoor begrip op te brengen. De prijsuitreiking vindt plaats om 20.00 uur, met nadien een optreden.

Vanaf 8 mannen of vrouwen met eenzelfde herkenbaar tenue, truitje of t-shirt… krijgt je team bij de inschrijving van de fietstocht een bonnetje om bij aankomst een gratis fles cava af te halen!

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Sport. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *