Drive-in-proclamatie in Sint-Lutgardisschool te Zandbergen…

Op maandagavond 29 juni is de proclamatie van het zesde leerjaar van de Sint-Lutgardisschool Zandbergen op een ludieke én veilige manier op de speelplaats doorgegaan. Door de strenge maatregelen mochten proclamaties met ouders niet doorgaan. Wij zijn wat creatief geweest en hebben een drive-in georganiseerd. Een kleine klas en een grote speelplaats met een permanent podium maakte dit mogelijk. De preventie-adiviseur en de directeur maakten een risico-analyse op en deze werd volledig goedgekeurd door de hogere instanties. De ouders en de andere kinderen van het gezin, volgden de show vanuit hun auto en konden zo aanwezig zijn op dit belangrijk moment voor hun kinderen.

De show, bestaande uit dankwoorden, uitreiking diploma’s, dans, sketches, zang waarna ze traditioneel hun hoedjes mogen omhoog werpen, werd wat ingekort en duurde ongeveer een uurtje. In de plaats van applaus tussendoor, werd er geclaxonneerd!

Omdat de traditionele receptie niet mocht doorgaan, kregen de ouders bij het naar buiten rijden nog een aperobox mee! Daarin zat ook een usb-stickje waarop nog een aantal verrassingen staan voor de kinderen. De auto’s reden om 19.00 uur de school binnen en van zodra iedereen goed geparkeerd stond, kon de vertoning beginnen. Het was een ‘ander’, maar zeer ludiek afscheid van onze zesdeklassers!

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *