Een Lotto-multimiljonair die 4 miljoen euro wint in Gijzegem!…

Bij de trekking van 13 juni 2020 won een vrouw de 5de grootste Lotto-jackpot ooit in Oost-Vlaanderen! Deelnemen met Lotto op de 13”de heeft duidelijk geluk gebracht aan een vrouw uit Oost-Vlaanderen. Als occasionele speelster waagde ze haar kans in haar supermarkt SPAR Gijzegem om de impressionante Lotto-jackpot te winnen met een Quick Pick van 20 euro. Het geluk lachte haar toe en de geluksvogel won de 5de grootste Lotto-jackpot ooit in Oost-Vlaanderen van maar liefst 4.000.000 euro! Hiermee werd de gloednieuwe multimiljonair de 18de Lotto-jackpotwinnaar van 2020  en 3de Lotto-jackpotwinnaar van 2020 in de provincie Oost-Vlaanderen! Na het ontdekken van haar winst heeft ze toegegeven dat ze nu nooit meer zal twijfelen dat er Lotto-winnaars bestaan.

Sparen en aan het goede doel schenken. De gelukkige winnares is heel tevreden met het leven dat ze had voor haar winst en blijft dus met beide voeten op de grond. Ze is niet direct van plan om iets speciaals te kopen en als bediende zal ze misschien overwegen om halftijds te werken. De vrijgevige geluksvogel wil met haar winst vooral sparen en een deel van haar winst aan goede doelen schenken.

Om de anonimiteit van de winnares te bewaren, werd symbolisch een cheque met het gewonnen bedrag overhandigd aan de heer Ronny Benaerens, verantwoordelijke van de SPAR Gijzegem (Steenweg naar Oudegem 87, 9308 Aalst). Dit is de eerste grote winnaar die er valt sinds SPAR Gijzegem in 2011 samenwerkt met de Nationale Loterij.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *