Derde editie City Nightrun in Denderleeuw op 18 november…

Op zaterdag 18 november 2023 organiseert ons lokaal bestuur in samenwerking met Maspoe de derde editie van de City Nightrun! Net zoals de twee vorige edities steunt de Nightrun een goed doel. Per deelnemer gaat er 2 euro naar het Dierenasiel in Ninove. Vergeet je zeker niet in te schrijven!  Tijdens de City Nightrun kunnen zowel lopers al wandelaars hun hart ophalen: sport, bewegen en entertainment vullen de hele avond elkaar mooi aan. Zowel de start als finish zijn voorzien aan het Go! Atheneum aan de Kouterbaan. Om 20.00 uur starten de lopers er hun tocht van 7 kilometer en tien minuutjes later om 20.10 uur kunnen de wandelaars vertrekken. Tijdens de City Nightrun zie je de gemeente in een heel andere omkadering. De tocht gaat door verschillende gebouwen in Denderleeuw en op en langs het parcours is er allerlei animatie voorzien.

Net zoals vorig jaar staat de City Nightrun in het teken van het goede doel. Dit jaar schenken we twee euro per deelnemer aan het Dierenasiel van Ninove. Ons lokaal bestuur heeft als diervriendelijke gemeente een samenwerkingsovereenkomst met het dierenasiel van Ninove. Zo staan zij in het kader van het zwerfkattenbeleid van Denderleeuw in voor het vangen, overbrengen naar de dierenarts voor sterilisatie en het terug uitzetten van zwerfkatten. Maar ook voor tal van andere zaken binnen het dierenwelzijnsbeleid van ons lokaal bestuur Denderleeuw zijn zij al jaren een vertrouwde partner. Laat je hart zien en loop of wandel mee op 18 november.

Inschrijven kan via de website www.nightrundenderleeuw.beExternal website, waar je ook alle praktische info vindt. Deelnemen kan aan 12 euro als individu, voor groepen vanaf 10 personen is de kostprijs 10 euro, voor de kinderen tot en met 12 jaar is het 5 euro.

(Foto: Denderleeuw)

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Sport. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *