Denderloop in Liedekerke kan dan toch nog doorgaan…

Op zondagochtend 9 augustus 2020 zal er dan toch een 29ste editie komen van de Denderloop te Liedekerke. De eerder voorziene editie van 21 mei kon niet doorgaan omwille van de Corona crisis. We zijn echter niet bij de pakken blijven zitten en hebben een alternatief – Corona proof – uitgewerkt. Zo zijn er dus wel enkele wijzigingen te verwachten. Deelnemen kan enkel door in te schrijven via de website www.denderloop.be  We houden ons aan het maximaal toegelaten aantal van 800 sporters. De aanmeldingen zullen buiten plaatsvinden en er zal apart gestart worden voor de 5km en 10km. Er zal bij deze “corona” editie geen 15km zijn, maar die keert wel terug in 2021, in de hoop dat er dan geen sprake meer is van Corona.

Podia zullen meteen aan de aankomst plaatsvinden, want ook hier kan geen samenscholingsmoment plaatsvinden, volgens de draaiboeken van sport vlaanderen. De bevoorrading gebeurt met gesloten verpakkingen aan de aankomst. Enkel bij extreme hitte bekijken we ook de mogelijkheden voor onderweg.

Inschrijven kan via de website www.denderloop.be. Er is keuze uit 5km, 10km en voor de Kids zijn er ronden voorzien rond de Finse piste. Wij hopen er u ook te mogen verwelkomen. Programma: 09.00 uur Kids kangoeroes, 09.10 uur Kids benjamins 1 ronde, 09.20 uur Kids pupillen 2 ronden, 09.40 uur Denderloop 5km, 10.30 uur Denderloop 10 km. Alle verdere info via Kim Barbé 0479 02 02 33, www.denderloop.be

Dit bericht is geplaatst in Sport. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *