De ‘Ninove geschenkbon’ is voortaan ook digitaal te koop…

De ‘Ninove geschenkbon’ die gebruikt kan worden bij verschillende Ninoofse handelaars of horecazaken zit in een nieuw jasje en is voortaan ook digitaal te koop. Voortaan hoef je niet langer je huis te verlaten om de ‘Ninove geschenkbon’ aan te kopen. De geschenkbon die gebruikt kan worden bij verschillende Ninoofse handelaars of horecazaken krijgt namelijk een nieuw, digitaal jasje. De digitale bon kan aangekocht worden via deze link en wordt meteen na aankoop via mail verstuurd in de vorm van een QR-code, die je eventueel ook kan afdrukken. Deze QR-code kan de ontvanger van de bon eenvoudig in de winkel laten scannen als betaling. Het volledige bedrag hoeft niet in één keer of bij één handelaar uitgegeven worden, deze kan op verschillende adressen gebruikt worden.

Om de lancering van deze digitale geschenkbon te vieren, geeft stad Ninove tijdelijk een korting van 5 euro cadeau bij aankoop van een digitale geschenkbon van 25 euro (per mailadres heb je recht op 2 maal een korting van 5 euro bij aankoop bon 25 euro). Mensen die liever een papieren bon in geschenkverpakking aankopen of schenken, kunnen hiervoor nog steeds terecht bij het onthaal op het balieplein in het stadhuis, site Bevrijdingslaan. Opgelet, de korting geldt enkel op een aankoop in de webshop, niet aan de onthaalbalie.

Een overzicht van alle lokale handels- en horecazaken die gesteund kunnen worden met de digitale geschenkbon is online te raadplegen via www.ninove.be/geschenkbon.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Economie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *