Dag van de Ondernemer ‘een hoogmis in Aalst’…

Vandaag is het voor de tiende keer de ‘Dag van de Ondernemer’, een initiatief van Unizo. In Aalst wordt deze dag speciaal gevierd met de tweede editie van de ‘Hoogmis van de Aalsterse ondernemer’. Vorig jaar bleek het een groot succes en ook dit jaar liggen de verwachtingen hoog. Morgen loopt de Heilig Hartkerk terug vol. “Een sterke economie begint bij gepassioneerde ondernemers die durven te innoveren en risico’s te nemen”, geeft Freek Van Neck, voorzitter Unizo Aalst, aan. “Daarom staat dit jaar innovatie centraal. Met Unizo Aalst staan wij achter hen, ondersteunen wij hen en zetten wij ons in voor hun belangen. De ‘Hoogmis van de Ondernemer’ is een eerbetoon aan hun doorzettingsvermogen en een moment om hun successen te vieren.”

Schepen van Economie Katrien Beulens (N-VA) vult aan dat ook Stad Aalst ondernemers ten volle ondersteunt. “Als stad dienen we het belang van ondernemers te erkennen. Hierdoor zetten we met de dienst Economie fel in op meerdere initiatieven om hen te begeleiden en te laten groeien. De Nieuwe Collectie, Win Je Winkel of de starterscontracten zijn gekende voorbeelden hiervan. Vaak werken we ook samen met Unizo Aalst, waarvoor we hen zeer dankbaar zijn.”

Tijdens de Hoogmis staat er iets spannends te gebeuren, maar meer kan voorzitter Freek Van Neck daar nog niet over kwijt. “Evenementen als de ‘Hoogmis van de Ondernemer’ zetten de ondernemers in de spotlight die ze verdienen. Ik kijk er alvast enorm naar uit”, aldus Katrien¬†Beulens¬†(N-VA).

 

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Economie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *