Bioboerderij De Loods zet werking en medewerkers in de kijker…

Hou je van tuinieren, wil je ook een mooie moestuin? Breng dan zeker op zondag 28 mei eerstkomende een bezoekje aan Bioboerderij De Loods in Hofstade. De serres en paden staan boordevol met fris plantgoed, je krijgt allerhande info en tuintips en terwijl de kids hun eigen gang gaan, geniet je van een drankje en hapje. Op de opendeurdag vind je een groot aanbod plantgoed (sla, kolen, vruchtgewassen zoals pompoen, komkommer, aubergines, aardbeien …), kruiden, klein fruit en natuurlijk is de winkel van de boerderij ook open waar je allerlei lekkers kan kopen zoals dranken, groenten en fruit, zuivel …

Kom alles te weten over bio. “Wij verzorgen op de opendeurdag rondleidingen op onze bioboerderij, de serres en het veld. Daarnaast kan je om 11 uur en 15.00 uur ook je licht opsteken bij imker Kris. Je kan ook heel wat informatie krijgen op de standjes van de compostmeester, smuljungle, Hof van Dorset gespecialiseerd in biologisch vlees, Natuurpunt en Velt en bij Buikgeluk kom je alles te weten over fermentatie en kombucha”, zegt Bruno Eeman, manager van Bioboerderij De Loods.

Op de opendeurdag kunnen de kinderen zich laten schminken of zich onderdompelen in de verhalen van sprookjesvertelster Hilda Vanbestel. “Net zoals vorige jaren zal ons biocafé met drinks & bites een voltreffer zijn. Je kan er kiezen uit een aanbod van Bokaal Lokaal, onze bioboerderij, schepijs van bij Keymeulen en smullen van een boterham met platte kaas, paté of geperste kop. Om 14.00 uur is er een optreden van Tavern on the Green.”, zegt Bruno.

“Dag in dag uit zijn onze medewerkers druk in de weer om alles op onze Bioboerderij rond te krijgen: de kruiderij, de groente- en fruitpakketten, de winkel … Bij ons kunnen deze mensen die geen job vinden in het reguliere circuit hun talenten aanscherpen en zich inzetten voor het aanbieden van gezonde en eerlijke voeding. Op onze opendeurdag willen we hen dan ook in de kijker zetten en bedanken. En natuurlijk is dit ook een hoogdag voor onze klanten.”, aldus Bruno Eeman.

Praktisch: Bioboerderij De Loods Opendeurdag 28 mei van 09.30 tot 16.00 uur, in de  Kerrebroekstraat 145 – 9300 Aalst. Meer info? Mail naar boerderij@deloodsvzw.be of bel Bruno Eeman op 053 77 65 72.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *