Bibberen en beven op tweede Griezeltocht in Welle…

De tweede editie van de Griezeltocht in Welle is een feit. Wat vorig jaar de grootste griezeltocht in de regio bleek te zijn, krijgt dit jaar een vervolg. Vorig jaar kon de organisatie rekenen op een 50-tal griezels, wat meteen resulteerde in 1100 bezoekers. Het was vorig jaar onmiddellijk een schot in de roos, en het ziet ernaar uit dat dat deze keer niet anders zal zijn. Rino en Nancy van vzw De Rie van de kat hebben hun samenwerking met andere verenigingen nog meer uitgebreid met als doel de grootste griezeltocht van Vlaanderen te realiseren. Ze gaan voor 200 griezels en streven af naar 1500 bezoekers. Op kostumering, speciale effecten, licht, geluid en grimme werd er in deze editie niet bespaard. Kortom deze enthousiastelingen gaan er voor.

Samen gaan ze er van uit om hun tweede jaar er een grandioze pracht editie van te maken. Tal van Griezels werden gemobiliseerd. Het wordt een avondwandeling door straten en smalle steegjes in Welle. Met op de meest afgelegen en onverwachte locaties de nodige adrenaline shots. Weliswaar houden ze rekening met jong en oud, durvers en broekschijters. En ja ze gaan voor een griezeltocht ‘niet voor watjes’.

De tocht gaat door op donderdag 31 oktober 2019. Inschrijven kan vanaf 18.00 tot 21.00 uur, aan JC Pingie, Broekpark, Broekstraat 168 te Welle. Deelname kost 5 euro, maar hiervoor worden er op verschillende locaties, gadget voor de jongsten, versnapering, snoep, consummatie en soep bedeeld. De bezoekers hebben ook recht op gratis inkom aan de Griezelfuif in JC Pingie, Hertstraat te Welle. Deze start vanaf 21.00 uur. Tevens is er van daar uit een G-riezel-shutledienst voorzien om de bezoekers weerom naar de startplaats en hun wagen te brengen. Er is ook een optreden voorzien van ‘Studio One’ aan de start. Tal van verenigingen uit Welle en de gemeentelijke basisschool nemen deel aan deze tocht.

Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *