Afhaal- en bezorg eetfestijn in Bavegem voor goed doel…

Een avond of een middag zonder kookpotten én een goed doel steunen, wie kan daar nu tegen zijn? Op 26, 27 of 28 november nodigt basisschool Klim-Op en het beheerscomité van de parochiezaal iedereen uit om deel te nemen aan het Parochiaal Etentje. Door de coronamaatregelen kan de maaltijd afgehaald worden in Bavegem of gratis aan huis geleverd worden in groot Sint-Lievens-Houtem en Westrem. De organisatie houdt rekening met de geldende veiligheidsvoorschriften. Het organiserend comité hoopt dat de Houtemse bevolking een lekkere maaltijd bestelt én een goed doel steunt in deze donkere dagen. Basisschool Klim-Op kocht in maart vorig jaar de parochiale zaal aan en wil in 2022 starten met ingrijpende verbouwingswerken. Er werd een beheerscomité opgericht om de dagelijkse werking van de zaal te beheren.

In de toekomst zal de zaal gebruikt worden als multifunctionele sportzaal en als ingerichte refter. Daarnaast wordt de zaal een ontmoetingsplaats voor verenigingen én gezinnen. Archtitectenbureau AIT uit Oombergen werkt aan de plannen en ook het Houtems gemeentebestuur participeert; in de toekomst zal de zaal ook ter beschikking staan voor gemeentelijke evenementen.

Inschrijven kan tijdens de schooluren op het nummer 09/362 98 03, door te mailen naar ellen.moreels@klimopbavegem.be of nog makkelijker via deze link.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *