De Catharinisten brengen “Een lang Weekend”…

Toneelverniging De Catharinisten brengen ons tijdens dit najaar ‘Een lang Weekend’, een komedie van Norm Foster in regie van Wim Vidts. Benoit een succesvol advocaat, gehuwd met Sofie een gerenommeerde psychologe, zijn de trotse bezitters van een vakantiehuis. Zij nodigen Katrien, een goede vriendin van Sofie en haar man Dries, een ietwat “disfunctioneel” koppel, uit voor een weekendje samen door te brengen in hun huisje. Benoit heeft het niet zo begrepen op Dries en … Dries niet op Benoit. Naarmate het weekend vordert veranderen de verhoudingen, veranderingen met ernstige gevolgen …. Hoe loopt dit af, onverwachtse wendingen zorgen voor de nodige verwarringen welke garant staan voor komische situaties welke op hun beurt garant staan voor een leuke ontspannende toneelavond.

De acteurs van dienst te zien links bovenaan op de foto zijn Lotte De Saedeleer, Wouter De Smet, Fran D’hooghe, Hans Slagmulder. De voorstellingen vinden plaats op 26 en 27 november 2021 om 20.00 uur, 28 november 2021 om 15.00 uur, 2, 3 en 6 december 2021 om 20.00 uur, in ’t Katrientje – Vooruitzichtstraat 1a, te 9300 Aalst. Toegang aan de kassa 11 euro;  60+ en leden Open&Doek  en studenten 10 euro; Toegang betaling via overschrijving vooraf 10 euro; 60+ en leden Open&Doek en studenten 9 euro; Kinderen tot 12 jaar 7 euro. Uitpas tegen kansentarief 1,50 euro.

Reservatie en info op het nummer 0473 96.99.34 – Reservaties@catharinisten.be – of online op hun website www.cathrinisten.be

 

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *