Aalsterse Gilles hielden raadszitting ’50 jaar bestaan’…

De Aalsterse Gilles organiseerden tijdens het voorbije weekend een raadszitting in de feestzaal van het Aalsterse stadhuis ter gelegenheid van hun jubileum van 50 jaar bestaan. Op 17 juni 1971 werd ‘De Aalsterse Gilles’ boven de doopvont gehouden. Dit jaar vieren zij als vereniging voor het behoud van erfgoed en folklore hun 50- jarig bestaan! Om dit jubileumjaar in de verf te zetten lanceerden ze reeds met succes het ‘Gouden Gilleske’, een eigen bier met een verfijnd aroma en een uitgesproken karakter.

De raadszitting vond dan wel plaats in uitgesteld relais, het was daarom niet minderwaardig. Een goed gevulde zaal wil zeggen dat er toch veel belangstelling is voor hetgeen de Aalsterse Gilles voor de Ajuinen betekenen. Niet alleen Aalsters burgemeester Christoph D’ Haese kwam de koninklijke vereniging een hart onder de riem steken. Ook Prins Carnaval 2020 Yvan De Boitselier, de voorzitter van het feestcomité Dirk Verleysen en Gracienne Van Nieuwenborgh, die 48 jaar lidmaatschap op de teller heeft, hielden een korte speech. Er werden medailles en geschenken uitgewisseld aan de meest verdienstelijke leden.

Op onze Facebook-pagina zijn er meer foto’s te zien van tijdens de raadszitting. Vergeet deze pagina niet om ook leuk te vinden, dus steek de duim omhoog als je het tof vindt. Mensen die ons volgen zijn ook als eerste op de hoogte wanneer er nieuwe persberichten op de website verschijnen. Je ziet als eerste een foto met een korte beschrijving. Klik deze aan en lees verder op de website of bekijk de reportages op ons YouTube-kanaal.

 

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *