Winnaars Vlaanderen Feest op vrijdagmarkt bekend gemaakt…

Gisteren werden op de wekelijkse vrijdagmarkt in Haaltert de winnaars bekend gemaakt van de wedstrijd die er werd georganiseerd naar aanleiding van de Vlaamse Feestdag. Enkele leden van de Marktcommissie en schepen van markten Bart Ottoy (CD&V) mochten de winnaars trekken van de hoofdprijs, een elektrische fiets, en vijf waardebonnen ter waarde van 50 euro. Marktbezoekers konden tijdens de wedstrijd op de markten van 24 juni, 1 juli en 8 juli drie stempels verzamelen op een wedstrijdkaart. De volle, ingevulde kaart moesten ze dan in de bus aan de bib stoppen om zo kans te maken op een elektrische fiets of één van de vijf bonnen ter waarde van 50 euro voor de markt.

De elektrische fiets werd gewonnen door Paul De Backer. De vijf bonnen ter waarde van 50 euro voor de markt gingen naar Impens Elsa, Coppens Lutgarde, De Cleer Eliane, de heer of mevrouw De Schrijver (voornaam ontbreekt), en Scheerlinck Daniëlle.

Nu zondag aanstaande 10 juli wordt het Feest van de Vlaamse Gemeenschap gevierd in gemeenschapscentrum De Spot te Denderhoutem. De vieringen starten op om 11.00 uur met een academische zitting met zang van sopraan Tineke Van Ingelgem. Later op de dag is er om 13.00 uur een kindershow van BlitZ, en vanaf 14.00 uur zijn er optredens van Johan Veugelers en Yves Segers.

 

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Economie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *