Wie wordt dé EK-voetbalkenner van Denderleeuw?…

Op 11 juni 2021 gaat het Europees Kampioenschap (EK) voetbal van start. Onlosmakelijk verbonden met zo’n groot voetbaltornooi is een pronostiekje. Brengen onze Rode Duivels in juli de beker mee naar huis of worden we opnieuw gedwarsboomd door de Fransen? Lokaal Bestuur Denderleeuw heeft alvast een mooie actie in petto voor al zijn handelaars, bedrijven, verenigingen en inwoners. “Omdat de coronacrisis onze lokale economie hard treft, lanceert Lokaal Bestuur Denderleeuw in samenwerking met Tifogame een leuke EK-actie om onze lokale handel en horeca een positieve stimulans te geven en om wat extra winkelplezier te bezorgen aan onze inwoners. Dat doen we door de organisatie van een online pronostiek tijdens het EK”, legt Jan De Nul, schepen voor Lokale Economie, uit.

“Elke deelnemende handelszaak zal een eigen online pronostiekplatform met eigen klassement krijgen, waarop de klanten zich kunnen aanmelden via een unieke QR-code en kunnen pronostikeren op de matchen van de Rode Duivels.” “Onze lokale bedrijven krijgen eveneens de kans om voor hun personeel een eigen pronostiek op te maken. Of verenigingen kunnen dit organiseren voor hun leden. Zo kunnen ze er een leuke teambuilding van maken”, vervolgt schepen Yves De Smet.

Elke handelaar, onderneming of vereniging kan zich nog tot 26 april 2021 gratis registeren voor de actie via https://www.tifogame.be/nl/partner-platforms/fa05c57c-63d5-4c79-9b31- c1060f55169b/welkom. Kwam al iemand van Tifogame bij je langs, dan hoef je niet opnieuw in te schrijven. De deelnemers zullen gratis een gepersonaliseerd pronostiekplatform kunnen gebruiken, met een eigen prijzenpot en een eigen klassement, en ook nog heel wat promomateriaal. “Het gemeentebestuur ondersteunt haar ondernemers in deze moeilijke tijden waar het kan”, zegt schepen De Nul. “Voor deze actie werd daarom extra budget vrijgemaakt bij de aanpassing van het meerjarenplan.

Zo neemt het bestuur de volledige werkingskost op zich en zullen we de deelnemende handelaren ook promomateriaal bezorgen. Het enige wat je als handelaar moet doen is een (ludieke) prijzenpot voorzien voor de winnaar. Wij zorgen voor de hoofdprijzen van het overkoepelend eindklassement. En de formule trekt zeker aan: momenteel hebben zich al 23 handelszaken geregistreerd. Wacht dus niet te lang en doe mee! Dit zal ongetwijfeld voor een leuke bijkomende (competitieve) dynamiek in je zaak zorgen.”

Schepen De Smet: “De Denderleeuwenaren kunnen dan vanaf 11 mei zelf op zoek gaan naar deelnemende handelaren en de pronostieken zien op het platform van Lokaal Bestuur Denderleeuw via www.tifogame.be/denderleeuw. Daarnaast komt er ook een overkoepelend klassement waar er op zoek gegaan wordt naar dé voetbalkenner van Denderleeuw. En dat gaat uiteraard gepaard met een mooie prijs!” Meer info kan je terug vinden via deze link.

 

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Sport. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *