Werking ontmoetingshuis De Palaver neemt nieuwe doorstart…

De werking van ontmoetingshuis De Palaver neemt vanaf november een nieuwe doorstart. Er werd een nieuwe coördinator voor het ontmoetingshuis aangesteld en ook de overige activiteiten lopen door zoals voorheen. Lokaal Bestuur Denderleeuw blijft zich verder inzetten voor een sterke, inclusieve gemeente waarin iedereen zich thuis voelt en De Palaver blijft een ontmoetingsplaats voor alle inwoners van Denderleeuw. “We zijn verheugd om deze maand een nieuwe doorstart te nemen met ontmoetingshuis De Palaver. Sinds begin november is er een nieuwe coördinator aan de slag die de dagelijkse werking voor zijn rekening neemt. Meerdere dagen per week zal hij aanwezig zijn in het ontmoetingshuis.

Wie praktische vragen heeft of graag De Palaver wil huren kan steeds bij hem terecht. Daarnaast blijven onze vaste medewerkers en vrijwilligers de activiteiten zoals het ontmoetingscafé op dinsdag- en donderdagnamiddag of de initiatieven zoals Samenspel, de ruilwinkels De Wissel, Rap op Stap, de Hangout op woensdag… verzorgen zoals voorheen. Ook wie vragen heeft over onze dienstverlening, rechtentoekenning of andere sociale vragen heeft, kan steeds terecht bij onze medewerkers in De Palaver zelf. Tot slot blijven ook de zitdagen van Dewaco en de wijkagent en de zitdagen over het Groeipakket van Fons behouden. Bezoekers kunnen dus gewoon blijven gebruik maken van het buurthuis dat de Palaver geworden is, met al zijn dienstverlening die er opgebouwd is”, legt schepen Sofie Renders uit.

“De voorbije jaren is ons ontmoetingshuis in wijk Hemelrijk uitgegroeid tot een fijne plek voor ontmoeting. Het zou zonde zijn om zo’n waardevol iets te laten uitdoven. Integendeel, want als lokaal bestuur investeren we hier verder in en blijven we inzetten voor sterke, inclusieve samenleving waar iedereen zich thuis voelt”, besluit burgemeester Fonck.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *