Week van de Kinderopvang wordt in Aalst al afgesloten op vrijdag de 13de…

In Aalst sluit de ‘Week van de Kinderopvang’ al af op vrijdag de 13de oktober. Dit zal gepaard gaan met een bedankingsfeest voor alle kinderbegeleiders. Van 9 tot 15 oktober 2023 viert Vlaanderen de Week van de Kinderopvang met als thema ‘Bedankt Sterkmakers’. Als dank voor hun dagelijkse en enthousiaste inzet worden de kinderbegeleiders de hele week in de bloemetjes gezet met allerlei acties. In Aalst worden ze door het Huis van het Kind extra verwend met een slotfuif op vrijdag 13 oktober. Vandaag wil Huis van het Kind alle kinderbegeleiders die dagelijks het beste van zichzelf geven om kinderen te laten groeien bedanken voor hun inzet en waarde. Als bedanking nodigen ze alle kinderbegeleiders uit op een exclusieve ‘fuif voor de kinderopvang’ op vrijdag 13 oktober.

Maar daar blijft het niet bij. “Vanuit de stad willen we de komende maanden onze ondersteuning naar de sector verder zetten, o.a. door vormingen aan te bieden aan de sector. We blijven inzetten op kwalitatieve kinderopvang. Het thema ‘communicatie’ zal centraal staan. We willen inzetten op het ondersteunen van kinderbegeleiders om op een goede manier in gesprek te gaan met ouders, want dat is niet altijd even makkelijk. We hopen dat ouders de kinderopvang mogen ervaren als bondgenoot in de opvoeding van hun kind”, aldus schepen van Gezin, Katrien Beulens (N-VA).

Het hele jaar door kunnen de Aalsterse gezinnen terecht in Huis van het Kind, in het stadhuis op de Grote Markt. Daar bundelen alle organisaties die gezinnen helpen in Aalst hun krachten, zodat je als ouder op één plek terecht kan met al je vragen van kinderopvang tot opvoedingsondersteuning en medische opvolging.

Op sociale media wordt de kinderopvang in Vlaanderen deze week in de schijnwerpers gezet met de begeleidende hashtag #weekvandekinderopvang. Meer info? Neem contact op met: Huis van het kind Aalst, Grote Markt 3. www.huisvanhetkindaalst.be. Tel. 053 72 36 54.

 

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *