VocAtom zoekt mannelijk zangtalent…

Voor een nieuwe productie van het dameskoor VocAtom, ‘VocAtom doet het voor één keer mannen’, gaat men op zoek naar mannen die kunnen zingen van tussen 25 tot 60 jaar jong. Het karaktervolle dameskoor VocAtom uit Denderhoutem kondigt een unieke opportuniteit aan voor mannen die hun zangtalent willen laten schitteren. Voor hun aankomende productie, gepland voor 15-17 november 2024, zoekt VocAtom naar mannenstemmen tussen 25 en 60 jaar. Het koor staat bekend om haar creatieve en beklijvende uitvoeringen en heeft voor deze productie besloten om samen te werken met mannenstemmen. Dit biedt een unieke kans voor mannen in de regio om deel uit te maken van een onvergetelijke muzikale ervaring.

De repetities zullen plaatsvinden op woensdagavonden van 20.00 tot 21.30 uur in ‘De Spot’, gelegen in Denderhoutem. “Het toevoegen van mannenstemmen aan onze gebruikelijke samenstelling zal een interessante dynamiek toevoegen aan onze muzikale reis,” aldus Barbara Vandendriessche, dirigent van VocAtom. “Het idee voor dit concept ontstond al enkele jaren terug en ik ben blij om zo toe te werken naar een buitengewone en onvergetelijke voorstelling.”

VocAtom nodigt alle geïnteresseerde mannen tussen 25 en 60 jaar uit om deel te nemen aan dit unieke concept. Er is geen specifieke ervaring vereist. Zin om te zingen?

Geïnteresseerden kunnen zich melden bij één van de koorleden, via mail op vocatom@gmail.com of kunnen langskomen tijdens de eerste repetitie op 22 november 2023 om 19.30 uur in ‘De Spot’, Denderhoutem.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *