Unieke en ambachtelijke pralines in Erpe-Mere…

Jonas Willems chocolatier in Erpe-Mere Persregio DenderDesserts in de vorm van pralines en ambachtelijke chocoladekunstwerken: dat is wat je mag verwachten van Details Chocolatier. Op dinsdag 3 oktober opende Aalstenaar Jonas Willems (23) zijn pralinezaak op de Gentsesteenweg in Erpe-Mere. Daar zal hij onder andere zelf pralinetaarten, themachocolade (Halloween, Kerst, Valentijn), champagnepralines en desserts zoals crème brûlée en citroentaart in de vorm van pralines produceren en verkopen. Jonas raakte op jonge leeftijd al gepassioneerd door koken. Zijn liefde voor chocolade en desserts kwam echter pas tot uiting na zijn koksopleiding in Anderlecht. Hij specialiseerde zich achteraf nog in de wereldgastronomie via een opleiding in Mechelen. Daarna besliste hij om zich via zelfstudie te verdiepen in de moleculaire keuken.

Met speciale vormen, kleuren en vooral smaken wil de jonge chocolatier zich onderscheiden van andere chocolatiers. “Er wordt zo vaak gewerkt met concentraten en aroma’s, maar ik wil mijn pralines puur houden en daarom kies ik voor de echte smaken”, aldus Jonas Willems. De prijzen van de chocolade variëren naargelang de ingrediënten. Cubberdons en pralines van Jonas Willems Persregio Dender

Tijdens de openingsweek zijn er verschillende proevertjes voorzien zijn. Klanten die iets kopen, krijgen ook een verrassingsset van 2 Details pralines cadeau. Details Chocolatier is te vinden op de Gentsesteenweg 274 in Erpe-Mere.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *