Tweede Kerstmarkt op het Dorp in samenwerking met Maspoe op zaterdag 16 december…

Op zaterdag 16 december organiseert het lokaal bestuur in Denderleeuw samen met Maspoe voor de tweede keer een Kerstmarkt op het Dorp. Bezoekers kunnen zich verwachten aan heel wat drank- en eetkraampjes uitgebaat door lokale verenigingen en handelaren. Het wordt een gezellige dag met optredens van Bram & Lennert, Just Born en DJ Gianni. Kinderen kunnen zich uitleven op de kermisattracties en een bezoek brengen aan de Kerstman in zijn chalet. “Iedereen is welkom op Kerstmarkt op zaterdag 16 december om te genieten van een lekker drankje of hapje in een gezellige sfeer. En die sfeer is er gegarandeerd, want we verwarmen de bezoekers met optredens van Bram & Lennert, Just Born en als afsluiter DJ Gianni. Just Born is een Belgische popgroep uit Aalst die werd opgericht in 1968. Ze zetten de Kerstmarkt in vuur en vlam vanaf 16.30 uur. Daarna kan je genieten van Bram & Lennert, gekend in Ninove en omstreken. Deze levende jukebox start om 19.00 uur. Als afsluiter zwaaien we vanaf 21.00 uur de benen los tijdens de DJ-set van DJ Gianni”, zegt schepen van Feestelijkheden Marnick Vaeyens.

Het Huis van de Kerstman. “Net zoals vorig jaar kunnen kinderen op bezoek bij de kerstman in zijn chalet. Tussen 16.00 en 19.00 uur kan je langsgaan in de chalet voor het Administratief Centrum op het Dorp. Wie een ingekleurde tekening aan de Kerstman geeft, krijgt een kleinigheid! Een leuke foto als aandenken maakt het bezoek compleet”, zegt schepen voor Jeugd Sofie Renders. “Lokale handelaren en verenigingen kunnen zich inschrijven om een eigen kraam op te zetten. Dat kan van kledij, juwelen tot gadgets. Inschrijven doe je via de website van Maspoe via www.kerstmarktdenderleeuw.be.

Zoek je nog een kerstcadeautje en wil je lokaal kopen? Kom naar de kerstmarkt en steun de lokale handelaren”, zegt schepen voor Lokale Economie Jan De Nul. “De lokale gebondenheid is gegarandeerd dankzij de aanwezigheid van lokale verenigingen en handelaars. Met bovendien een zeer ruim aanbod van foodtrucks en drankenstanden, aangevuld met leuke standen, het huis van de kerstman, kermisattracties en top optredens belooft het een leuke editie te worden”, sluit Benjamin Adam van Maspoe af.

Praktisch: programma: 16.30 uur – Just Born, 19.00 uur – Bram en Lennert, 21.00 uur – DJ Gianni, Einde om 23.00 uur. Meer info en de kleurplaat voor de Kerstman vind je op www.kerstmarktdenderleeuw.be.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *