Trage wegen in Ninove zoeken ‘wegspotters’!…

Je houdt van wandelen en bent bereid om een viertal keer per jaar één of meerdere trage wegen te controleren op gebreken? Dan ben jij wellicht de ‘Wegspotter’ die we zoeken! Kom op naar een van de startmomenten en bouw mee aan een kwaliteitsvol trage wegennetwerk in Ninove! In samenwerking met Trage Wegen VZW zet Ninove een herwaarderings-project op. Voor alle toegankelijke trage wegen, zoeken we enthousiaste vrijwilligers om de toestand op het terrein te ‘spotten’. In opdracht van de provincie Oost-Vlaanderen is een mobiele applicatie ontwikkeld waardoor eventuele knelpunten of andere informatie vlot en efficiënt kunnen worden gesignaleerd aan de gemeente. De stad op haar beurt gebruikt het meldingssysteem om de vrijwilligers op de hoogte te brengen wanneer het knelpunt in behandeling of opgelost is. Kortom, de wegspotters helpen de trage wegen van Ninove.

Geïnteresseerd? Kom naar een van de startmomenten. Tijdens deze bijeenkomsten kom je alles te weten over het project en verdelen we de trage wegen onder de geïnteresseerde wegspotters. We starten steeds om 19 uur en eindigen om 21.00 uur. Aanstaande Wegspotters zijn welkom op de volgende startmomenten in verschillende deelgemeenten: 2 mei in buurthuis De Linde in Meerbeke – Gemeentehuisstraat 42, 9400 Ninove (voor Wegspotters uit Meerbeke, Neigem, Denderwindeke en Lieferinge) 4 mei in de Liberale Kring in Ninove – Dreefstraat 16, 9400 Ninove (voor Wegspotters uit Ninove, Okegem, Appelterre-Eichem en Pollare) 8 mei in De Pallieter in Outer – Smid Lambrechtstraat 100, 9406 Ninove (voor Wegspotters uit Outer, Nederhasselt, Voorde en Aspelare).

Het project ‘Wegspotters’ is een initiatief van de provincie Oost-Vlaanderen, in samenwerking met Trage Wegen vzw, Regionaal Landschap Schelde-Durme en de stad Ninove.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *