Tien blokkende studenten zijn welkom in strip- en spelwinkel…

Vanaf komende dinsdag, resp. 30 mei, tot en met vrijdag 23 juni zijn verschillende studenten welkom in de speelzaal van de Aalsterse strip-en spelwinkel Hermelijn. Deze is gevestigd in de Geraardsbergsestraat 8 te 9300 Aalst. Men kan er vanaf volgende week terecht om er in groep te blokken voor het eindexamen dat voor de deur staat. Op vertoon van hun studenten-kaart kunnen ze er terecht van maandag tot en met vrijdag om te blokken in een leuke en speelse setting. Het initiatief kadert binnen een bredere actie van Asmodee België, marktleider als verdeler en ontwikkelaar van gezelschapsspellen, waarbij 10 spellenwinkels verspreid over Vlaanderen hun deuren openzetten voor 476 blokkende studenten.

Om studenten een hart onder de riem te steken tijdens de blokperiode, verwelkomt de Aalsterse strip- en spelwinkel Hermelijn hen vanaf nu dinsdag graag in hun speelzaal om er te blokken. Op vertoon van hun studentenkaart kunnen er 10 studenten langskomen om te blokken. Dit dan telkens vanaf 10.00 tot 19.00 uur en zolang er beschikbare plaatsen zijn. Ze mogen hun lunch meenemen, kunnen er drankjes kopen aan democratische prijzen en er is gratis Wifi. Reserveren is niet nodig.

Op de locatie is er keuze uit een honderdtal gezelschapsspellen om te spelen tijdens de blokpauzes. Het zijn voornamelijk kortdurende spellen (+/- 15 minuten) zoals Dobble Connect, Perudo, Fun Facts, Jungle Speed en Skull, al zitten er ook een aantal langer durende (>30 minuten) tussen zoals 7 Wonders Duel of Time’s Up om tijdens de grotere pauzes of over verschillende pauzes heen te spelen. Het Hermelijn team geeft met plezier een woordje uitleg over de spellen, waardoor de studenten hun tijd niet moeten besteden aan het doornemen van de spelregels.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *