TechniGo! Krijgt vermelding tijdens Academische Zitting…

Met deze speciale prijs wil men de leerlingen en de leerkrachten van de afdeling hotel van TechniGO! danken voor hun jarenlange steun en inzet bij het organiseren van de nacht van de vrienden van het GO! De school ontvangt een geldprijs van 250 euro en een oorkonde. Andere scholen die in de prijzen vielen zijn Atheneum Ninove , Handelsschool Aalst, Lyceum Aalst ,Basisschool De Nieuwe Arend (Aalst) en Basisschool Ten Berge (Berlare). Basisschool  Atheneum Denderleeuw. En er is ook een prijs voor de meest verdienstelijke leerling. De Vrienden van het Gemeenschapsonderwijs-regio Dender.

De Vrienden van het Gemeenschapsonderwijs hebben tot doel projecten te ondersteunen die de waarden waarvoor het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap staat te pormoten en te belonen. Daarnaast steunen de vrienden ook leerlingen  en ouders die het financieel moeilijker hebben om mede de talenten van deze leerlingen te laten excelleren.

De uitreiking had plaats in het Koninklijk Lyceum Aalst –Zaal Gillade (Louis D’Haeseleerstraat 16, op zondag 8 maart in het bijzijn van mevrouw Raymonda Verdyck.

 

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *