SU fm brengt ‘Plezante namiddagen’ met optredens…

Volgende maand komen een resem Vlaamse en Nederlandstalige artiesten naar Geraardsbergen. Radiozender SU fm zorgt voor twee ‘Plezante namiddagen’ in het amfitheater. Deze zomer voorziet de stad Geraardsbergen een tijdelijk theater aan Den Bleek. Daar werd enkele jaren geleden het open luchtzwambad gesloten. Toch zal er deze zomer heel wat volk langskomen voor verschillende activiteiten. Twee daarvan worden door SU fm georganiseerd onder de noemer ‘Plezante namiddagen’. “We zitten al een poosje in ons kot en willen ons deze zomer opnieuw amuseren”, zegt deejay Renata. Dankzij de strenge maatregelen van de voorbije maanden en de vaccinaties die goed verlopen, kunnen ze deze zomer opnieuw genieten als weleer. Met SU fm hebben we twee namiddagen op poten gezet, die net als onze zender heel plezant zullen worden. SU fm draait immers plezante muziek, met ook veel Vlaamse artiesten. Verschillende van hen komen in juli langs voor een optreden.

Men voorziet twee plezante namiddagen met telkens 4 artiesten zegt Peter De Boe. “Op zaterdag 3 juli halen we Yves Segers en Danny Fabry naar Geraardsbergen. Beide artiesten zijn vriend aan huis bij SU fm en mochten dus niet ontbreken. Maar ook streekgenoten worden bij SU fm geregeld gedraaid. De Ninoofse ambiancemakers ‘Fret Tet & The swinging tepelboys’ zullen dan ook niet ontbreken”, zegt Peter. “Helemaal uit Nederland komt de sympathieke Danny Diego. Een aanwinst voor oor en oog,” knipoogt Renata.

Ook op maandag 26 juli organiseert SU fm een Plezante namiddag. Op de affiche staat charmezanger Danny De Roover, bekend van dancing De Parasol in Velzeke. Ook Salim Seghers en Giovanni & Peggy zullen optreden in het amfitheater. “Speciaal voor SU fm zal ook Geraardsbergenaar Eric Michel nog eens het podium betreden. We kijken er echt naar uit om er twee keer een plezant feest van te maken”, zegt Renata.

Tickets voor de Plezante Namiddagen van SU fm zijn te koop via sufm.be en 054 89 49 49. De inkom bedraagt telkens 15 euro en het aantal kaarten is beperkt. Elke bezoeker krijg ook een goodiebag met daarin drank en versnaperingen cadeau. De optredens beginnen steeds om 14.00 uur.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *