Straatwerken in de Molenstraat lopen op zijn einde…

Deze morgen zijn de straatwerkers die momenteel de laatste hand leggen aan de vernieuwde Molenstraat in Aalst nogmaals getrakteerd door de Dekenij Molenstraat, een vereniging van handelaars. Deze keer waren het geen koffiekoeken, maar kwam er een geschenk aan te pas in de vorm van een chocolade souvenir geschonken door Chocolaterie Royale. De arbeiders kregen ook een waardebon voor het nuttigen van een pita en een drankje bij Best Grill uit de Molenstraat. Deze konden ze in de namiddag inruilen.

Op 22 oktober zouden de werken moeten klaar zijn. Ter hoogte van De Werf liggen de kasseien in de vorm van het rad van een watermolen. Deze verwijst naar de geschiedenis. Hier heeft ooit een watermolen gestaan, vandaar kwam ook de naam Molenstraat. Er zullen later dit jaar ook nog bomen aangeplant worden, en er komen voldoende zitbanken in de straat. Er zal in de eerste plaats gezorgd worden voor de fietsers en de voetgangers, en er zal nog max. 20 km/u mogen gereden worden.

Het komende weekend staat volledig in het teken van het Weekend van de klant. En dat is ook het geval bij de handelaars uit de Molenstraat. Om alles een beetje op te frissen zal men een beetje extra versiering aanbrengen in het straatbeeld. Er zal ook voor gezorgd worden dat de shoppers hun winkels zonder al te veel moeite zullen kunnen bezoeken. De handelaars voorzien een kleine attentie voor alle bezoekers. Men maakt het verrassend plezant, zoals Unizo het voorstelt op hun affiches die je aan de deelnemende handelszaken ziet ophangen. Koop Lokaal is hier ook van toepassing.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Economie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *